Chutney

Máte rádi dobré a kvalitní jídlo? Jistě, že ano, kdo by také neměl. Celá naše kultura je založena na tradičních jídlech a způsobu stolování. Kolem jídla se točí většina televizních reklam. Nejčastěji se nakupuje právě jídlo a díky dobrému jídlu získává i obyčejný den na výjimečnosti. Pokud se v jídle snoubí lahodná chuť se speciálně vybranými kvalitními ingrediencemi, je vyhráno. Právě taková je speciální omáčka Chutney Eshop.koldokol.

Chutney se používá k dochucení masných i vegetariánských jídel, a to jak studených, tak i teplých. Pokud se vám zdá, že ve vašem pokrmu něco schází, je to právě omáčka Chutney. Její lahodná a zároveň nevtíravá chuť nabízí ideální zpestření ke všemu, co připravíte.

maso grilování

Omáčka Chutney je výborná i sama o sobě. Stačí si ji namazat na pečivo nebo vzít lžící a jíst přímo ze skleničky. Mlsání ještě nikdy nebylo tak snadné, zdravé a výtečné. Nemusíte vařit složitá jídla, abyste zažili gastronomický zážitek. Stačí si vzít skleničku s Chutney a zažijete, co je to ta pravá chuť. Chutney se hodí ke všemu. Masu, zelenině, sýrům, nachos, zkrátka všemu, nač si jen vzpomenete.

Chutney chutná všem. Malým, velkým, mladým i starším. Je to z toho důvodu, že se v ní snoubí chutě nám velmi blízké. Při výrobě nebyly použity chemické náhražky, je vyráběna ručně v České republice a na vstupní suroviny jsou kladeny vysoké požadavky. Proto zachutná všem bez rozdílu věku. A to i těm nejmlsnějším, nejvybíravějším a nejkritičtějším jazýčkům.

sýr jídlo

Chutney je právě ten druh omáčky, kterou skvěle využijete v letních obdobích při grilování. Dodá vašemu grilovanému masu, sýrům a zelenině neobyčejnou chuť. Vaše grilování povznese na mnohem vyšší úroveň.

Chutney si můžete vychutnat v různých příchutích, jako například meruňkové, hruškové, chilli nebo švestkové. Všechny suroviny jsou pečlivě vybírány.